Processed with VSCOcam with b1 presetMindig egy nagy kérdőjel van bennem, amikor egy számomra új szakaszhoz érek. 50 évesen, most megint itt van egy ilyen szakasz.
Csak úgy jön elém a változás, és egyre, egymástól elkülönült csatornából érkezik rá a felhívás. Egótudatom irányítása alatt céltudatos nőként felépítettem egy , önállóan megtervezett és időrendi mérföldkövekkel felállított SMART programot. Úgy, ahogy azt az üzleti világból, a projektmenedzseri tapasztalataimból és az önismereti kreációimból összeállítva megfelelőnek gondoltam.
De az önmegvalósítási folyamatom ezen időszakában most már látom, hogy ezt nem így kell működtetni! Vagyis nálam ez nem így működik!

Eljött az idő, hogy elengedjem az elmém által felépített új létesítményt. 5 éves önfejlesztésem során rájöttem arra, hogy az egóm a spirituális vonalat is képes beépíteni a lényem működtetésébe, hogy az az Ő „továbburalkodását” támogassa.

Spirituális egó.
Van ilyen. Szerintem ebben voltam mostanáig, kb. 2 évet töltöttem benne. Egy új irányítást vett át bennem. És én engedtem, mert új és érdekes volt. Más volt, és szimpatikusabb volt, mint a korábbi egótudatom programja. Most ismertem fel a jelenlétét.
Szabadabbnak könnyedebbnek éreztem magam ezzel az új egóval, azt hittem, hogy „VÉGRE! ÉN” irányítok.

Pedig nem!
Bekapcsolt az egómnak egy olyan része, ami még éltetni akarta magát. Megérezte, hogy rezeg a léc felette, és megengedett egy új programot használni, amiben a spiritualitás is szerepet kapott, csakhogy ő is tovább élhessen.

Lebukott!
Kellett hozzá 2 év, hogy megtapasztaljam ezt az uralkodást. Hogy észrevegyem, micsoda trükköket vet be ahhoz, hogy még irányítsa az „ÉNEMET”! Engedtem, mert hízelgő volt. Mondhatnám azt is, hogy egy átmeneti időszakot működtet a spirituális egó az egótudatból a valódi ÉNEM felé.

A felismeréshez jelzések jöttek, rövid időn belül több helyről: számomra hiteles személyek információiból (Semsei Angelika – LEMangÚRIA oktató, Gyerő Győző – Most Rezgése tanácsadó, Mohácsi Gyula – tudásőrző), és a kezdetlegesnek vélt személyes érzékelésekből, meditációs lecsatornázásokból, ami nem is olyan kezdetleges, csak még kissé bizonytalan.

“VÁLTOZTASS! NEM JÓ AZ IRÁNY!
Erőből és elméből mész, és teremted meg a vágyott élethelyzetet. Közben fáradsz, és extra energiát használsz fel mindenhez. Megcsinálod, mert ismered a teremtés univerzális technikáit, de őrült sok energiát fecsérelsz el magadból a megvalósításhoz.
LASSÍTS! Állj meg! Hagyd, hogy magától történjen!”

Ezt az utolsó három rövidke mondatot másfél éve hallottam először Mohácsi Gyulától.
De hogyan?! Hogyan lassítsak? Mi az, hogy álljak le?
Nem tudtam mit jelentenek ezek a mondatok, és Ő nem is mondta meg.
Most már tudom.
Összeállt a kép!