40 fÖsszeszedtem néhány gondolatot, hogy hogyan is élem meg én ezt az időszakot, és hogyan látom azokat a nőismerőseimet, akik hozzám hasonló attitűddel rendelkeznek.
Jó negyvenen felül lenni, mert…
• Tisztában vagyunk az értékeinkkel. Megtanultuk elfogadni a változást magunkon és magunkban, így egyre kevésbé érdekel, hogy ki mit gondol rólunk. Tudjuk, hogy így vagyunk jók, ahogyan vagyunk!
• Női kisugárzásunk erőteljes, mert magabiztosan tudjuk élni a nőiességünket. Fejlett önismerettel rendelkezünk, tudjuk, hogy kik vagyunk, mit akarunk és hová tartunk. Ez kiáramlik belőlünk, amit a környezetünk egyre intenzívebben érzékel.
• Erős belső tartásunk van, mert az élet már megedzette az értékrendünket, megerősítette az önbecsülésünket. Lebontottuk a „felépített falat” magunk körül, már nincs szükségünk a védelmére. A belső tartásunk vette át ezt a szerepet.
• Nyíltak vagyunk, egyenesek és őszinték. Vállaljuk a felelősséget a gondolatainkért, az érzéseinkért, tetteinkért, az életvitelünkért, a kommunikációnkért. Eltűnt a másoknak való megfelelés kényszere, önmagunkat tudjuk adni bármilyen helyzetben.
• Tudjuk, hogy minden ember csak egy EMBER. Nem borulunk le a magasan pozícionált, a magasabb szintű társadalmi rétegben élő, a nagy vagyonnal rendelkezők előtt. Nem „nézzük le” az alacsonyabb szinten, hátrányosabb helyzetben élőket, mert tudjuk, hogy mindenki emberből van.
• Szeretettel teljesek vagyunk. Természetesen tudjuk áramoltatni a szeretetet, mert az érzelmi és spirituális intelligenciánk a korunk előrehaladásával egyre magas szintre emelkedik. Spontán adjuk és fogadjuk a szeretetet mindig minden pillanatban.
• Tudatosak vagyunk, mert megtapasztaltuk az életünk során a tudatlanul sodródás hátrányait. Tudatosan fejlesztjük magunkat, és éljük így a hétköznapjainkat. Örömtelien, mert tudjuk, hogy csak ezen van mindig a hangsúly. Jól érezzük magunkat minden pillanatban!
• Erősödik a belső megérzésünk, egyre intuitívabbakká válunk. Szintén megtapasztaltuk már ennek a különleges képességünknek az erejét és hatását. Ezt már nem akarjuk elengedni, így egyre inkább csak fejlesztjük magunkban.
• Kiegyensúlyozottan, könnyedén éljük nő szerepeinket, mert örömöt lelünk nőiségünkben: gondoskodunk, együtt érzünk, támogatunk, megértünk, bíztatunk, alázatosan és szeretetteljesen. Megfelelően használjuk a női energiáinkat.
• Önálló és egyedi stílusunk van. Tisztában vagyunk személyes stílusvédjegyeinkkel, kialakítottuk a testalkatunkhoz, színvilágunkhoz és saját életvitelünkhöz illeszkedő ruhatárát. A külső megjelenésünkkel sugározzuk a bennünk lévő nőiséget.
• Remek az időgazdálkodási képességünk. Kiképeztük magunkat a női szerepeink megélésekor a feladatokkal való zsonglőrködésre, a feladatok fontosságának mérlegelésére és a megfelelő időbeosztásra.
Összegezve: A negyvenen túli NŐ kiegyensúlyozott, önmagát vállaló, vitális, energikus, vidám, optimista, ápolt és szexi egyéniség.
Kedves negyvenen túli Olvasóm!
Ugye Te is ilyen vagy? Ha mégsem, akkor jó helyen vagy itt, mert ilyenné válhatsz!