Másfél éve találkoztam legelőször a kristályokkal, amikor Lea Indiában elkezdett drótékszereket készíteni ezekből az aprócska kövekből. Tudtam, hogy léteznek ilyen kövek, de egyáltalán nem tulajdonítottam nekik semmilyen jelentőséget mindaddig, míg Leától nem kaptam meg az első csodatévő „kristálykütyüket”.

Az egyik egy életfa amulett volt hegyikristályból és sok-sok apró, csakrákat harmonizáló színes kristályból. A másik pedig két nyakláncmedál holdkőből és opalitból. Annyira különlegesek voltak, hogy bárhol megjelentem a medálokkal, mindenki tekintetét, figyelmét, érdeklődését odavonzotta. Valahogy éreztem, hogy van ezekben a kövekben valami különlegesen izgalmas.

Jó volt viselni őket :))))

Ráadásul még fokozta ezt a különleges érzést, hogy indiai tiszta kövek, és hogy Lea saját kezű, egyedi készítései voltak.

Aztán eltelt néhány hónap és jöttek a jelek sorban:

  • az interneten elém kerültek a semmiből a kristályékszerek reklámjai, webshopos felületek;
  • a könyvesboltban az életmódkönyvek között leragadtam a kristálybibliáknál és fél óráig csak azokat lapozgattam;
  • személyesen találkoztam egy extanárnővel, aki 5 éve váltott a 20 éves pedagógusi állásból és kristályékszereket, mini piramisokat készít, majd adja el saját maga (érdekes életutat vázolt fel elém a coaching ülésünkön);
  • valahogy egy városi séta során az utamba került egy kristálybolt, ami addig is ott volt, de 2 éven keresztül mindig csak elmentem mellette. Még a kirakatát sem vettem észre soha. Most már az egyik kedvenc pénzköltő helyem. :)

Egyszóval két héten belül annyi minden történt a kristályok körül, hogy nem lehetett nem észrevenni a jeleket.

Dolgom van a kristályokkal!
MOST VAN DOLGOM VELÜK!

Megértettem, és tényleg így volt.
Egy éve beépültek az életembe, azóta az energetizálásom, az öngyógyításom, az egyéni stílusom részét képezik. Körülvesznek, velem vannak amulett, marokkő, ékszeres kiegészítő formájában. Nem vagyok megszállottjuk, csak megtaláltam azokat a kapcsolódási pontokat a kristályok és köztem, amelyeket egyensúlyban tudok tartani, és örömmel, élvezettel használom és alkalmazom a mindennapokban a személyes rezgésszintem beállításomhoz… és mert tök jól néznek ki. :)