Események betöltése
Ez az esemény elmúlt.

Érdekel, hogyan tudod könnyedén és lazán élni az életedet úgy, hogy kreatívan szervezed azt.
Érdekel, hogy hogyan leled örömödet minden pillanatban, mert megtanultál jól gazdálkodni a fizikai, érzelmi, mentális és a spirituális energiáiddal?

Ha igen, akkor itt a helyed!
Mert mindez tanulható!

Ha én megtudtam tanítani magamat minderre, akkor Te is megtudod, ha akarod! :)
Tapasztalataimat összegyúrtam, és összeállítottam belőle a leghatékonyabb gyakorlatokat ahhoz, hogy mielőbb elsajátíthasd a kreatív életszervező készséget. Mindezt megteheted egy három részből álló tréningen, a közreműködésemmel.

A három rész témái

1, Honnan jövök? Ki vagyok? Mit tanulhatok a múltamból?
2, Hogyan összpontosíthatok a bennem rejlő adottságokra, képességekre? Hogyan hozhatok kreatív és világos döntéseket, amelyek támogatják az életemet?
3, Hogyan fókuszáljak másként az életterületeimre: egészségemre, családomra, kapcsolataimra, munkámra, szabadidőmre, önmagam fejlődésére?

A tréningrészek tartalmáról az Eseménynaptár szerinti időpontoknál olvashatsz részleteket. Javaslom, hogy ezután tedd is meg, mert úgy kapsz teljes képet erről a programról.

A tréning időpontjai
2016. november 12. szombat, 9:00-17:00
2016. december 3. szombat, 9:00-17:00
2017. január 7. szombat, 9:00-17:00

A tréning bármelyik részében önállóan is részt tudsz venni, de természetesen a három együtt éri el a legnagyobb eredményt.

A résztvevők maximális száma 8 fő.

A tréning díja 8.000 Ft/alkalom.
A programra a jelentkezésedet csak ezen a linken keresztül tudom fogadni ITT
Részvételed az összeg befizetése/utalása után válik garantálttá. Erről részleteket a jelentkezésed után kapsz e-mailen. A tréning díját fizetheted egy összegben, akkor kedvezményt kapsz, de fizetheted alkalmanként is.

Kedvezmény
Amennyiben mindhárom alkalommal részt veszel, és egy összegben kifizeted, úgy a tréning díja 20.000 Ft

Kérlek, a jelentkezésed üzenetében írd meg, hogy a tréning mindhárom részén szeretnél részt venni, vagy az 1., 2. vagy a 3. részén.

A program részleteit kövesd a Facebook eseménynél ITT