Tréningek

“A siker titka csupán az elhatározásban rejlik: elhatározod, mit akarsz elérni, majd napról napra kitartóan teszel is érte, még akkor is, ha úgy tűnik, hogy nem fog sikerülni.”

– Anthony Robbins

Hiszek a tréningek fejlesztő erejében, mert tapasztalom, hogy a direkt oktatási módszereknél hatványozottabban nagyobb hatásuk van a személyes fejlődésünkre. Persze nem mindegy, hogy milyen területen akarsz fejlődni, és azt milyen tréninggel éred el.
Ma már több száz különböző tréningből álló repertoárból válogathatsz, szinte minden területre van több önálló tematika is. Én azt a területet választottam ki, ami a könnyedén élhető sikeres életet helyezi fókuszba, és mára már a saját erősségem is. Sok-sok éves munkám és tapasztalatom van benne, amit saját magam próbáltam, teszteltem, kerestem és gyakoroltam, és ami sikeressé tett engem is minden életterületemen.
Tréningen való részvételeim során azt tapasztaltam, hogy azok leginkább elméletben adnak egy extra információbombát, amit jobb esetben kiegészítenek néhány gyakorlati résszel, aztán az utadra bocsájtanak. Ezt követi majd a hetekig tartó önreflektálásod, érzed magadban a tréning erős és mély találatait, a gyakorlatok is felnyitottak előtted néhány blokkot, lelkes és motivált vagy egy ideig, aztán szépen minden visszaáll az eredeti kerékvágásodba, és néhány hónap múlva már csak emlékezni fogsz rá, hogy volt egy jó tréningtapasztalatod.
Nekem is így volt ez számtalanszor, ezért arra gondoltam, hogy ettől azért tovább segítem azokat, akik az általam szervezett tréningen részt vesznek. Egy sorozatos gyakorlati utánkövetéssel teszem még hatékonyabbá az alaptréninget, mert számomra fontos a Te sikered, a Te hosszú távú fejlődésed!

Heva – Nőklub
Heva – Nőakadémia
Iránytű tréning