Spirituális érdeklődésem miatt sok helyről hallottam már az elmúlt 2-3 évben, hogy megbetegíteni csak önmagunkat tudjuk és meggyógyítani is. Addig, míg nem lettem érintve a betegedés és a gyógyítás vonalával, nem igazán fogott meg a téma, de sikerült megteremtenem magamnak egy „fantombetegséget”. Aztán a betegség diagnosztizálása után néhány héttel sikerült teljesen tünetmentesre gyógyítanom magamat. Akkor már komolyan vettem az öngyógyítást, hiszen fizikai fájdalmaim voltak, amelyek teljesen megbénították a hétköznapi energiaszintemet.

Azóta már nemcsak komolyan veszem, hanem tanítom magamat az energetikai gyógyításra, a tudatalatti programjaim okozta megbetegedések saját magam általi orvoslására. Hagytam, hogy a látószögembe kerüljenek azok az öngyógyító módszerek, amelyek segíteni tudnak ebben.

Hagytam és meg is érkeztek, sőt, folyamatosan érkeznek, ahogyan az utamon haladva szükségem van rájuk. Tanulom magamat ezen a téren is, és ez az öntanítás már látom, hogy élethosszig tartó lesz.

Tudom, hogy a testemben lévő egészséges szerveknek önálló rezgése van. Ezt a rezgést csak úgy lehet megtartani, ha felelősséget vállalok magamért. Felelősséget a testemért, a lelkemért, ami elsősorban a mindenben lévő mértékletességben mutatkozik meg.
Mértékletesség az evésben, az ivásban, a szexben, az emberekkel való kapcsolódásban, a kommunikációban, az elmeműködtetésben, a lazításban, a fizikai és mentális aktivitásban és passzivitásban, az energiaáramoltatásban. Semmit nem viszek túlzásba, viszont mindent megélek, amihez kedved van. Ehhez a kedvhez először fel kell ismerned a saját magad határait.

Önhatáraidat az önmegfigyeléssel tudod megismerni. Eltávolodsz önmagadtól, és egy semleges állapotban kívülállóként figyeled magadat. Így egy tapasztalóként vagy jelen a saját életedben. Megtapasztalod fizikai, érzelmi és mentális működésedet külön-külön is, és összekapcsoltan is. A gyógyító eljárásokban, akárcsak a megbetegítésben, ez a három egységed szinkronban működik. Elválaszthatatlanok egymástól. Ahhoz, hogy tényleg egészséges legyél, legelőször a lelkedet kell meggyógyítanod. Harmóniát kell kialakítanod a környezeteddel, a családoddal, az otthonoddal, a barátaiddal, a munkáddal, a vitalitásoddal, és akkor szinte magától beáll az egészséged is.

Ebben az ÖNGYÓGYÍTÁS blogrészben ehhez adok módszereket, tippeket. Hogyan gyógyítsd meg magadat, és hogyan tartsd meg az egészségedet, őrizd meg a vitalitásodat egy új szemléletváltással.