AnnaSipos-Lenkey Annamária vagyok, Debrecenben élek. Kisgyermek korom óta táncolok, mindig tudtam, hogy ezzel szeretnék foglalkozni. 2012-ben végeztem a Magyar Táncművészeti Főiskola Társastánc szakán. A tánctanítás nekem azt jelenti, hogy segítségemmel más emberek is megtapasztalhatják azt a felszabadító boldogságot, amit a tánc okoz.
És hogyan kapcsolódik mindehhez a sminkelés? Hosszú évekig tartó versenytáncos múltam alatt számos sminket készítettem magamnak, barátnőimnek és táncos társnőimnek is. Mindig élveztem a smink kellélek között kotorászni, új dolgokat kipróbálni, ezért úgy döntöttem, hogy Debreceni Sminkiskola képzésén megtanulom a szakszerű fortélyokat. Sok-sok fotózáshoz asszisztáltam egyszerűbb, természetes és bonyolultabb fantáziasmink elkészítésével.
Alapvetően a természetesség híve vagyok, mégis azt gondolom, hogy a smink arra való, hogy kiemeljük, és még szebbé tegyük a csodás női vonásokat. Azokat, amelyek egyébként is, mindenféle trükk nélkül gyönyörűek. Meggyőződésem, hogy ilyen minden nőben van! :)
A Nőakadémián mindkét minőségemben jelen leszek. Sminkesként megmutatom, hogyan bánj a bőröddel, melyek azok a trükkök, amelyek kiemelik arcod és egyéniséged szépségét, és hogyan használd a meglévő sminkkészletedet még eredményesebben.
Tánctrénerként, edzőként a női test és alakformálás egyik különleges lehetőségét mutatom meg neked a beautyrobic mozgásformán keresztül.
Találkozzunk a Nő Akadémián!