A nőiség megélésének sok-sok oldala van. Nőként nem egyszerűen éljük ezt a területünket, mert nem kaptunk megfelelő mintát hozzá. Sem a családunkból, sem a társadalmunkból. Mégis fontos területe ez a létünknek. Ha nem teljesedünk ki nőként, ha nem aktivizáljuk női energiáinkat, akkor testünk megbetegedik, energiánk lecsökken, érezni kezdünk valami megmagyarázhatatlan folyamatot, ami eláraszt, és egyre inkább elhatalmasodik rajtunk. Nem jó érzés. :(

Ne várd meg ezt a folyamatot!

Én beleléptem a folyamat kezdetébe, de időben felismertem ennek a területnek a fontosságát, mert elkezdtem megbetegedni. A jobb oldali arcom, szemem, fülem, torkom, állkapcsom elkezdett furcsán működni. Kivizsgálási sorozat – minden negatív.
Örömködés! Ha orvosilag a testemben minden negatív, akkor olyan bajom van, amit “Én” tudok orvosolni. Más tennivaló van.

Természetgyógyász – diagnózis: alacsony szintű női energiaaktiválás. Racionálisan túlszervezem magamat. Túl sok a bal agyféltekés működésem, túl sok a férfienergia bennem.

Tessék?
Van ilyen is?
Igen! Azóta dolgozok rajta. Dolgozok magamon. A nőiségemen. Mert 3 éve jelzést kaptam a testemtől. Nem tudtam, hogy ilyen is van. Nem tudtam, hogy az energiáinkra is figyelni kell.
Mennyi mindenre nem voltam tudatos eddig?

De igen! Most már tudom, használom, érzem és élem! TNőiség-montázsudatosan! Mindent magam körül.

A női energiák aktiválása az Everness-en extra töltettel működtek.
Mitől?
Meditációk, jóga, mozgás, tánc, zene, intim torna, megélések, előadások, tapasztalások. Soma „Női szentély sátra”, Kriston Andi intim tornája, Huszti Sándor előadásai és valódi nőiséged megtalálására irányuló meditációja, és még sorolhatnám a sok-sok tapasztalást.

Egyébként a Huszti Sanyi nőiségre irányuló meditációja volt az egyetlen meditáció az 5 nap alatt (pedig naponta 1-2 meditációban volt részem), ami alatt csorogtak a könnyeim.
Olyankor, amikor meditáció alatt sírsz, és nem tudatosul benned, hogy mi váltja ki azt a sírást, akkor valamilyen tudatalatti blokk oldódik benned. Hogy mi az, azt nem kell, hogy tudd. Csak az EGO-nak fontos ez az infó.
Nekem az is elég, ha megmutatja azt a területet a meditáció, ahol még blokkjaim vannak. Ahol még dolgom van magammal. A magam tudatalatti mélységeivel. A nőiségemmel még van tennivalóm, még van mit helyre rakni magamban. Csodás élmény volt meditációban megtalálni az energiatestemen a nőiségem központját, és mélyebbre haladva meglátni a valódi női lényemet.

De hogyan találom meg az egyensúlyt a női-férfi energiáim között?

A nőklubjaimban élőben mesélek ezekről az élményekről.  :)