Mentorálás

“Ne várj, a legjobb alkalom soha nem fog elérkezni. Kezdj hozzá ott, ahol éppen most vagy, és használj bármilyen eszközt, ami csak a kezedbe kerül, hiszen a legjobb szerszámokat útközben úgyis meg fogod találni.”

– Napoleon Hill

A mentorálás egy tudatos segítségnyújtás. Női mentorként személyre szabottan adom át mindazt az élettapasztalatot, tudást, amit közel 50 év alatt szereztem.
A mentoráltnak útmutatást, támogatást és bátorítást adok egy speciálisan bizalmi közegben. A folyamatban a mentoráltnak hatványozottan fejlődnek személyes kompetenciái, feltárásra kerülnek adottságai, képességei, előtérbe kerül a valódi karaktere, egyéni lénye. Mindezek feltárását a használat, a gyakorlatban történő működés követi, aminek rendszerességével új szokások alakulnak ki. Majd ezek a szokások új szemléletmóddal, új hitrendszerrel, új érzelmi és gondolati struktúrákkal szolgálják a jövőben a mentorált életvitelét.
A kölcsönös személyes elköteleződés egy erős kapcsolatot alakít ki köztem és a mentoráltam között, hiszen mindkettőnk személyiségének, egyéniségének a mély rétegeit nyitjuk meg a folyamatban a hosszú távú eredmények eléréséhez.
E segítő kapcsolat hatékonyságát rendszeres találkozások, tapasztalások sorozatával, illetve a mentorálás idejére egy állandó rendelkezésedre állással biztosítom. Figyelemmel kísérem az életterületeid változásait, és ha szükséges megerősítelek a megfelelő irány követésében.

Mentorként segítek azzá válnod, amivé válni tudsz!

Három területen segítek: szerepek, célok, lelkiség.
Ehhez három kérdést fogsz megválaszolni:
Mi a feladatod az életedben?
Mit fogsz elérni az életedben?
Mivé válsz az életedben?

Mentorálás díja

  • Egyénenként változó az előzetes helyzet- és állapotfelmérés után megegyezés szerint.