Gondold végig a mai napodat!
Mi volt a jó benne? Mi volt az, ami igazán örömöt okozott? Amitől valóban érezted azt a csodát, ami szebbé és boldogabbá teszi minden pillanataidat. Mit tettél bele, hogy a legjobb legyen?

Van egy remek gyakorlatom számodra!
Lefekvéskor gondold végig az egész napodat. Pörgesd le magad előtt, mint egy filmet és fordítsd a figyelmedet arra, hogy miben érezted jól magadat! Fedezd fel a jó érzetű pillanatokat!
Hány százaléka volt a napodnak az igazán boldogságos?
De tényleg?
40-50-80-100%?

Az én napi filmem
Debrecenben vagyok, egyedül ébredek. Nyújtózok egyet és hálás vagyok az ébredésemért! Hálás vagyok, hogy meleg paplanban és kényelmes ágyban aludhattam, pihentethettem a testemet. Örömmel ébredek, még szánok félórát magamra az ágyban. :)
Végiggondolom a napomat: találkozóimat, tennivalóimat és örülök, hogy minden remekül sikerül. Éppen úgy, ahogyan nekem jó, mert minden értem van, minden értem történik!
Egy pohár víz! A testem hidratálásához. De jó, hogy annyit ihatok a jó minőségű, egészséges vízből, amennyit akarok! :)
Kezdődik az „ERŐ órája” – új szokást kezdtem el kialakítani, de már harmadjára kezdem újra a 21 napot! :) Reggeli meditáció, céljaim leírása, olvasás és mozgás. Tök jó! A mai kipipálva! :)
Reggeli: gyümölcs, joghurt, vitáltea.
Telefonon, e-mailen, sms-ben a korábban megbeszélt találkozások újraegyeztetése. Szeretek olyan emberekkel találkozni, együtt dolgozni, akikkel érzem, hogy azonos hullámhosszon vagyunk. Ma négy találkozóm volt, négy különböző helyszínen.
Mosakodás, öltözködés közben zenehallgatás, a lakás óriástükrei előtt illegetés-billegetés… Szeretem magam! Imádom az életet! Minden csodás körülöttem! …és ehhez hasonló érzések, mondatok, magamnak, csak úgy, mert JÓÓÓ! De tényleg!
11 óra, indulás itthonról. Kilépek a kapun, szitál az eső. Az ernyőmet fent hagytam. Minden OK, az első találkozóm csak 5 perc sétára van… Közben, ha felemelem a tekintetemet, érzem az esőszitálást az arcomon. Csodás!  Nem hideg, finom, lágy és puha szitálás.

Találkozó, egy órás beszélgetés, közös tervezés, ötletelés a következő Nőakadémia előkészítésében. Imádni való olyan munkában részt venni, amit érzek, hogy az igazi énemből jön.
Helyszínváltás gyalog, Debrecen belvárosában. Még mindig szitál az eső, de útközben már felugrok az ernyőért. A zebránál állva nézem az embereket. Milyen az arcuk? Mi lehet bennük? Komorak, szomorúak… Mosolygok, akivel találkozik a tekintetem, az visszamosolyog. Minden rendben, csak kevesen mosolyognak rájuk!
Coaching, életúttervezés. Újra egy csoda átélése, amikor egy másik ember felismeri a benne lévő erőt, és ennek a felismerésnek én is része lehetek!
Ebéd: spenótos-sajtos tészta. Zöld trutyi, de nagyon finom. Amikor eszem, mindig eszembe jut a Párom: Hogy lehet ezt megenni! Még a színe se jó! Zöld tészta! :(

Coaching, párkapcsolati helyzetre megoldástalálás. Egy folyamat, amiben láthatom a fejlődést, a másik ember önmagában történő befelé figyelés eredményét, amit kivetít a kapcsolataira is. Mi ez, ha nem csoda! Folyamatosan részt veszek ezekben a belső folyamatokban.
Új helyszín, találkozás egy sikeres lélekkozmetikussal, akit a következő Nőakadémia egyik moduljához kértem fel szakemberként. Ismerkedés, egymás energiáinak az érzékelése: Tudunk-e együtt alkotni egy projekten belül? És IGEN! Tudtam, hogy nagyszerű napom lesz! Elfogadta a felkérésemet! :)

vásárFél Este 6-kor már csodásak a belvárosi fények! A karácsonyi vásár hangulata, egy frissen sült kürtöskalács, egy pohár forralt bor az egyedüli sétálgatásban. Nézelődés, a villamosok csengőhangja, karácsonyi térzene, fények, vidám emberek, családok, gyerekek… Lelassultam.
Még lett volna egy szabad programom egy szórakozóhelyen, esetleg még egy 7 órai jóga is belefért volna az estémbe, de a lelassulás annyira magával ragadott, hogy már nem akartam mást. Hazasétáltam.
Most a meleg kis lakásban teát kortyolgatva zenét hallgatok, fotókat válogatok és posztot írok.
Kell ettől jobb érzetű nap? Nekem ez a tökéletes! És a holnapi is az lesz. Úgy, ahogyan én akarom, ahogyan nekem jó! Elvárás mentesen. Senkinek nem megfelelve, csak a magam jó érzetére figyelve. Ezt megtartom jó sokáig!

A héten Balogh Béla debreceni előadásán hallottam, hogy ha jó a szemléleted, nem tud nem jó történni veled! Ez így van!
Nincs nem jó! A fókuszod a jó történéseken van, így csak azok töltik ki a fizikai valóságodat.
Fejleszd ki magadban ezt a szemléletmódot. Megéri!

Milyen a Te napod?
Mitől tud emelkedni a Te %-od ?
Tőled!
A szemléletmódodtól!