Coaching

“Aki sorsát maga kívánja irányítani, ismernie kell önmagát: lelkialkatát, ítélőképességét, tehetségét, hajlamait. Nem lehet ura sorsának az, ki önmagát nem ismeri.”

– Tatiosz

A coach szakma egyre nagyobb népszerűségnek örvend, de Magyarországon még most is csak gyerekcipőben jár, mivel sokan tanulják, de kevesen csinálják. Maga a coaching egy személyre szabott fejlesztési folyamat, melynek elsődleges célja, hogy az emberben lévő erőforrásokat feltárja és aktiválja. Coachként olyan támogató tevékenységet végzek, amiben a hozzám fordulónak a munkájában vagy a magánéletében előforduló problémáira, elakadásaira segítek a saját maga által kigondolt megoldásokat felszínre hozni, és azokat megvalósítani.
A folyamat végére olyan készségeket szerzel, amit gyakorlással önállóan is tudsz alkalmazni, így képessé válsz saját magadat formálni, optimális döntéseket hozni az adott életkörülményeidnek megfelelően. Ezzel a módszerrel nem halat kapsz a túléléshez, hanem megtanulsz horgászbotot faragni és hálót szőni, amivel bármennyi halat foghatsz. Csak rajtad múlik!

Life coaching
Business coaching
Mentorálás
Életút-tervezés